Eşti aici

Lansare EduSAL versiunea 2.33

Modificările aduse la versiunea 2.33 constau în:

  1. Începând cu salarizarea lunii iunie 2021, algoritmul de calcul a drepturilor salariale a fost modificat, după cum urmează:

învățământ special – 15% din salariul de bază deținut/plată gradație de merit – 25% din salariul de bază deținut/plată

predare simultană – 7%, 10%, 15%, 20% din salariul de bază deținut/plată dirigenție – 10% din salariul de bază deținut/plată

control financiar preventiv – 10% din salariul de bază deținut/plată

  1. Deblocarea liniei ”Concediu de odihnă neefectuat” în statele de plată inițiale și rectificative pentru toate situațiile de încetare a contractului de muncă.

Notă: În cazul compensării în bani a concediului de odihnă neefectuat, CNP-ul beneficiarului de la categoria de personal didactic, va fi invalidat în sistem după această operație.

  1. Actualizarea numărului de zile de pe linia ”Concediu de odihnă conform contract muncă” pentru personalul de conducere, de îndrumare și control din învățământul preuniversitar de stat potrivit art. VI punctul 4 din O.U.G. nr. 8/18.02.2021.
  1. Actualizarea numărului de zile de pe linia ”Nr. zile CO până la această dată” pentru personalul de conducere, de îndrumare și control din învățământul preuniversitar de stat, proporțional cu perioada lucrată până la luna curentă salarizată.
  1. Adăugarea în lista ”Motiv plecare” a opțiunii ”CIM pe perioadă determinată (PO)” ce se va selecta atunci când încetează un contract de muncă încheiat pentru ore desfășurate în regim de plata cu ora.

Această versiune este pentru întocmirea statelor de personal/plată pentru luna iunie 2021.

Pentru utilizatorii care au instalate versiunile anterioare v.2.33, vă informăm că pentru transmiterea statelor de personal/plată pentru luna iunie 2021, este necesară instalarea noii versiuni.

-Kit-ul EduSal v.2.33 se poate descărca de [aici]

AtaşamentMărime
PDF icon Citeste-ma_2_33.pdf203.21 KB