Eşti aici

Cercul pedagogic al profesorilor de limba și literatura română

            Cercul pedagogic al profesorilor de LIMBA ȘI LITERATURA ROMÂNĂ ȘI LIMBI CLASICE, din județul Dolj, în anul școlar 2020-2021, semestrul I, va avea ca temă ,,Dezvoltarea competențelor cadrelor didactice de a utiliza și de a realiza resurse educaționale deschise”.
            Materialele vor consta în suporturi de curs, teste, prezentări PowerPoint,  înregistrări audio-video etc, iar transmiterea conținuturilor  acestora se va realiza prin încărcarea lor la adresa:
https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSfD6riNfnbnG5QqBzUvylP1QPsCkm2TuJgNQEouVpN71jVWyQ/viewform, până luni, 23.11.2020, ora 12:00.
            Vă transmitem rugămintea ca fiecare cadru didactic, de la unitatea de învățământ unde își desfășoară activitatea de predare-învățare-evaluare, să se implice în realizarea Resurselor Educaționale Deschise în vederea optimizării procesului instructiv-educativ, în condițiile actuale.
            Materialele transmise se vor regăsi pe Blogul profesorilor de limba și literatura română, care poate fi accesat la adresa https://romanadj.wordpress.com/.
AtaşamentMărime
PDF icon Adresa-ISJ-17130-din-16.11.2020.pdf146.74 KB